Home | Wijnen | Delicatessen | mjammjam | Wijnproeverij | (Wijn)activiteiten | Contact | Route | Châ´¥au de Salles | RcD

De zon gaat langzaam onder, in de verte tekenen zich de contouren af van de Veronese heuvels. Een roze gloed ligt over het enkelhoge water in de rijstvelden. Tientallen reigers staan stokstijf tot halverwege hun poten in het water te loeren naar kleine visjes die tussen de jonge rijst zwemmen. De wereld lijkt even helemaal stil te staan. Dit is dus wat risottochef Gabriele Ferron eerder die dag het momento magico noemde.

Nu verkrijgbaar bij De Witte Os:

Het Risotto boek van Florine Boucher € 29,95

Risotto € 5,95


De Parmezaan is goed te onderscheiden van vergelijkbare kazen. Alleen de kaas uit het gebied van de provincies Modena, Parma en Reggio Emilia (plus delen van Bologna en Mantua) mag de naam Parmezaan dragen.

De kaas die in de regio geproduceerd wordt had al in 1200-1300 de vorm die hij nu nog steeds heeft. In de Decamerone is al een verwijzing naar de kaas te vinden. De zuivelverwerking in die streek moet al een veel langere geschiedenis hebben, wil er dan al zo’n kaas ontstaan zijn. De kaas wordt nog steeds gemaakt volgens het oude recept, met alleen de melk uit de streek, stremsel, vuur en de kunst van het kaasmaken. Andere toevoegingen aan de kaas zijn absoluut niet toegestaan.

De echte Parmezaan is te herkennen aan het zegel dat over de hele zijkant van de kaas gedrukt is, en waarop “Parmigiano Reggiano” te lezen is. De productie van de kaas wordt beheerd door het “Consorzio del Formaggio Parmigiano Reggiano”

The custom replica watches watch is based on the latest Milgauss modeled on the case and strap are carved, to be honest, carved swiss replica watches is not uncommon, rare is this Milgauss carved patterns. It was all hand-carved Cannabis leaves replica watches uk, so Buddy Austin this swiss replica watches simply named Cannabis.

Mjam mjam... natuurlijk te koop bij Bas!!!


Wij verkopen de beste ham ter wereld

Deze exclusieve ham is afkomstig uit de Tierra streek in zuid-west Spanje, tegen de Portugese grens aan uit het plaatsje Jabugo.

Meer weten? Kijk dan eens op www.jabugo.com

We zijn trouwens uitgeroepen tot een van de beste specialiteitenzaken van Nederland. Dit is gebeurd door het vakcentrum voor het levensmiddelenbedrijf.